3 Haziran 2023 Cumartesi     178

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ NECDET AKTAŞ TOBB KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş TOBB 79. Genel Kurul kapsamında yapılan, TOBB Konsey Üyeliği seçimlerinde  önemli bir görev olan TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyeliğine  seçildi.

Aldığı görevin kendisine getirdiği sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade eden Başkanımız Necdet Aktaş,” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’nda gösterilen teveccüh ile Konsey Üyesi olarak seçilmekten mutluluk duyuyorum. Nusaybin’e daha fazla hizmet edebilmek için, yeni projeler üretmek adına,  Nusaybin’in sorun ve taleplerini Ankara'ya taşıyarak çözümü için durmadan ve  yorulmadan çaba göstereceğiz. Bu kapsamda  seçimin ilçemize  hayırlı olmasını diliyor, benimle birlikte konsey üyeliğine seçilen tüm üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.