14 Ocak 2023 Cumartesi     176

BORSAMIZ NUSAYBİN SAFİRMALL ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE AÇILAN PAULMARK MAĞAZASININ AÇILIŞINA KATILDI

Nusaybin'in önemli girişimcilerinden Borsamızın Meclis Başkanımız Abdulhakim Aytimur tarafından kurulan Safirmall AVM, Türkiye'nin en önemli giyim firmalarından Paulmark'a ev sahipliği yapacak. Safirmall AVM'de kurulan Paulmark Mağazasının açılışına Yönetim Kurulu Başkanımız Necdet Aktaş, Nusaybin Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Halil Yakşi, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Siracettin Yenigün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal ile Paulmark Bölge Müdürü Ömer Korkut, Paulmark Bölge mağaza müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal tarafından yapılan duadan sonra mağazanın açılış kurdelesini kesen Yönetim Kurulu Başkanımız Necdet Aktaş ve davetliler, mağazanın Nusaybin'e hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Açılıştan sonra Paulmark Bölge Müdürü Ömer Korkut iki katlı mağazanın erkek, kadın ve çocuk reyonlarını tanıttı.

Paulmark Mağazanı Nusaybin'e açmanın heyecanını yaşadıklarını aktaran Korkut, "burada erkek, kadın ve çocuk giyimi olarak hizmet vereceğiz. Bir aileyi baştan sonra giydirecek tüm ürünleri karşılayacağız. Paulmark olarak Safirmall AVM'de Nusaybinli hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Mağazamız Nusaybin'e hayırlı olsun" dedi.

Açılışa katılan AK Parti İlçe Başkanı Özel de Paulmak Mağazasının Nusaybin'e hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Necdet Aktaş ise; "Ülkemizin önemli markalarından Paulmark'ın ilçemize açılması yeni büyük markaların gelmesine sebep olacaktır. Nusaybin'de mağaza açan Paulmark ve buna öncülük eden Safirmall Avm kurucusu Abdulhakim Aytimur'u kutluyorum" şeklinde konuştu.

Safirmall Avm kurucusu ve Meclis Başkanımız Abdulhakim Aytimur, Safirmall Avm olarak Nusaybin'in marka değerine değer katacak adımlar attıklarını kaydetti. Aytimur, önemli bir giyim markası olan Paulmark'ın Nusaybin'de açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.