18 Ocak 2024 Perşembe     70

TÜRKİYE-KIRGIZİSTAN İŞ FORUMU

Değerli Üyemiz,

Türk-Kırgız Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 9 Şubat 2024 Cuma günü öğleden önce TOBB ve DEİK işbirliğinde Ankara'da Türkiye-Kırgızistan İş Forumu düzenlenecektir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akylbek Japarov'un teşrifleri ile Birliğimiz merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iş forumunda iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

İş forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecektir. Bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-kirgiz-is-forumu  bağlantıda yer alan kayıt formunu 7 Şubat 2024 saat 13:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:

TOBB: Kaan Gaffaroğlu, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü