12 Ocak 2023 Perşembe     110

KOSGEB Çalışmaları

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulan, Oda-Borsa üyelerinin sıklıkla desteklerinden faydalandığı, TOBB'un KOSGEB Başkanlığı ile, Oda/Borsaların da KOSGEB İl Müdürlükleri ile işbirliği içerisinde çalıştığı, camiamızın önemli bir paydaşı olarak faaliyet göstermektedir.

Bu kapsamda söz konusu işbirliğini güçlendirmek ve üyelerimizin KOSGEB desteklerinden sağladıkları faydayı artırmak amacıyla yeni bir çalışmaya başlanacaktır.

KOSGEB çalışmaları ile ilgili olarak varsa sorunları ve çözüm önerilerinin 12 Ocak 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar TOBB'a (kobi@tobb.org.tr) gönderilmesi talep edilmektedir.